Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.
JAK PRAŽÍME KÁVU
KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
SLEVA NA KÁVU ZA VĚRNOST
Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti – za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně
Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .
4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny
- Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
- Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
- Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
- Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.
Co si pochvalují zákazníci
- Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
- Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
- 100% záruka původu kávy
- Vlastní espresso směsi
- Prodej od 100 gramů
- Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA
U nás v pražírně
- Úvod
- Káva podle země původu
- Keňa káva
- Kenya AB Plus Ichamara
Kenya AB Plus Ichamara

- Popis produktu
- Parametry
- Hodnocení 2
- Komentáře 0
- Kenya AB Plus IchamaraSkladem > 20 ks84 Kč73 Kč bez DPH
Chuťový profil: citrusy, brusinky, karamel
Země původu: Kenya
Provincie: Nyeri
Nadmořská výška: 1400 - 1650 m.n.m.
Zpracování: Mokré (Washed)
Půda: bohatá sopečná půda
Odrůda: SL 34
Období květu: březen, duben
Sklizeň: listopad, prosinec
Kvalita kávy: Top Kenya coffee
Tato káva vznikla sloučením odrůd Bourbon, Mocha a Typica z let 1930. Vyznačuje se velkou odolností proti silným dešťům ve vysokých nadmořských výškách, při zachování schopnosti produkovat vysokou kvalitu kávy. Chuť této kávy je vyvážená a plná.
Druh pražení je možno zvolit v poznámce.
Balení kávy
Naše káva je balena v sáčku z třívrstvé potravinářské fólie. Na kvalitě si zakládáme nejen u samotné kávy, ale také na její distribuci a skladování. Z tohoto důvodu jsou všechny naše sáčky (mimo sáčků na vzorky) vybaveny zipem a jednocestným aromaventilem, jenž uvolňuje plyny vzniklé brzy po pražení. Takto zabalená káva si uchová svou vysokou kvalitu, chuťové a aromatické vlastnosti minimálně po dobu 6 měsíců. Navíc je tak chráněna před světlem a nežádoucí vlhkostí.
Postup přípravy
. Kávu namelte dle způsobu přípravy na požadovanou hrubost.
. Dávka na 1 kávu představuje cca 7-9 gramů mleté kávy. Tedy 1 až 2 kávové lžičky.
. Kávu zalijte vodou, jejíž teplota by měla mít cca 94°C.