Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:30 - 21:00
0 ks
za 0,00 Kč
V košíku zatím nic není. Pojďme ho naplnit ☕️
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
30.07.2021
Káva měsíce srpna má svůj původ v Mexicu
Dionicio Arguelles a Rosa Gómez jsou životními i bussinesovými partnery, rodiče 9 dětí ale hlavně majitelé farmy La Esmeralda. Oba se narodili v regio... číst celé
22.07.2021
Nová káva z Ethiopie - Limu GR2 fully washed
Krásný den kávomilci, máme tady druhou polovinu července a s ní i naší druhou novinku pro tento měsíc. Tou je etiopská káva Limu washed z provincie H... číst celé
14.07.2021
Nový mlýnek Wilfa
Představujeme vám další novinku v naše, sortimentu a sice elektrický mlýnek na kávu od norské značky WIlfa. Tento mlýnek má ocelové kameny a 70 různýc... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.

JAK PRAŽÍME KÁVU


KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
       

SLEVA ZA VĚRNOST

Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti – za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně

Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .

4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny

  1. Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
  2. Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
  3. Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
  4. Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.

Co si pochvalují zákazníci

  • Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
  • Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
  • 100% záruka původu kávy
  • Vlastní espresso směsi
  • Prodej od 100 gramů
  • Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA

U nás v pražírně

 

Zenový korálek

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Josef Hora
    Spojovací 394/1
    767 01, Kroměříž - Vážany

    IČ: 68769377
    DIČ: CZ7908065572

    tel.: +420 603 365 958
    e-mail: obchod@kava-kromeriz.cz


    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

SLEDUJTE NÁS NA INSTAGRAMU

INFORMACE PRO KÁVOMILY

Doprava a platba

Otevírací doba poboček

Obchodní podmínky

Rychlé info? Pomoc? Volej 603 365 958

Kudyznudy.cz - tipy na výlet

Pražíme denně, tedy v pondělí - pátek

Aktuálně: 42 káv - 37 arabik, 3 směsi, 2 robusty

KONTAKT
Váš pražič - Josef Hora
Váš pražič - Josef Hora
7:30 - 21:00
Kava-kromeriz.cz - Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.