Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.
JAK PRAŽÍME KÁVU
KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
SLEVA NA KÁVU ZA VĚRNOST
Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti– za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně
Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .
4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny
- Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
- Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
- Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
- Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.
Co si pochvalují zákazníci
- Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
- Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
- 100% záruka původu kávy
- Vlastní espresso směsi
- Prodej od 100 gramů
- Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA
U NÁS V PRAŽÍRNĚ
- Úvod
- Káva podle země původu
- Káva z Hondurasu
- Honduras Geisha Premium Santa Barbara Trinidad Finca Jerusalén – Washed
Honduras Geisha Premium Santa Barbara Trinidad Finca Jerusalén – Washed

- Popis produktu
- Parametry
- Hodnocení 2
- Komentáře 0
- Honduras Geisha Premium Santa Barbara Trinidad Finca Jerusalén – WashedSkladem > 20 ks79 Kč69 Kč bez DPH
Chuťový profil: Hustě krémová, smetanová, karamelová, čokoládová a exotická s jemnými citrusovými tóny, broskve, meruňky
Země původu: Honduras
Nadmořská výška: 1450 m n. m.
Metoda zpracování: mokrá
Název: Santa Barbara Specialty Coffee
Region: Trinidad, Santa Barbara
Pěstitel: José Fransico Cuéllar Fajardo
Farma: Finca Jeruslén
Kvalita: ARABICA GEISHA, HONDURAS COFFEE, PREMIUM, CROP 2016 – 2017, Podzimní káva
Certifikáty: FAIRE TRADE, SPP Simbole de Pequenos Productores, Con Manos de Mujer, La Associatin 4C
Acidita:
Hořkost:
Sladkost:
Tato Geisha z Hondurasu je zpracovaná klasickou pranou metodou. Po rozvláknění, tedy odstranění ovocné slupky, se zrno ponechá po dobu 12 až 24 hodin ve fermentačních hromádkách, aby vznikl tzv. med. Poté se promyje čistou vodou, až je zrno zcela bez medu. Obratem se zrna umístí na "africké postele", kde jsou ponechány k vyschnutí. Dokončení sušení trvá 8 až 10 dní. Poté se zrno sbírá a uchovává v pytlích po dobu 22 až 30 dní. Následně se vymlátí z pergamenové slupky a připraví se k expedici.
Geisha nechutná jako žádná jiná káva.
Na sáčku se můžete těšit na tuto krásnou etiketu, kterou pro Vás připravil náš pražič Filip:
Doporučená příprava:
Kávu namelte dle způsobu přípravy na požadovanou hrubost. Doporučujeme stálý poměr 60 g kávy na 1 l vody. Teplota vody by měla být cca 94 °C.
Balení kávy:
Naše káva je balena v sáčku z třívrstvé potravinářské fólie. Na kvalitě si zakládáme nejen u samotné kávy, ale také na její distribuci a skladování. Z tohoto důvodu jsou všechny naše sáčky (mimo sáčků na vzorky) vybaveny zipem a jednocestným aromaventilem, jenž uvolňuje plyny vzniklé brzy po pražení. Takto zabalená káva si uchová svou vysokou kvalitu, chuťové a aromatické vlastnosti minimálně po dobu 6 měsíců. Navíc je tak chráněna před světlem a nežádoucí vlhkostí.