Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.
JAK PRAŽÍME KÁVU
KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
SLEVA NA KÁVU ZA VĚRNOST
Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti– za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně
Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .
4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny
- Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
- Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
- Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
- Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.
Co si pochvalují zákazníci
- Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
- Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
- 100% záruka původu kávy
- Vlastní espresso směsi
- Prodej od 100 gramů
- Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA
U NÁS V PRAŽÍRNĚ
- Úvod
- Káva na filtr
- Honduras Geisha Premium Santa Barbara Trinidad Finca Jerusalén – natural – Pražená na filtr
Honduras Geisha Premium Santa Barbara Trinidad Finca Jerusalén – natural – Pražená na filtr

- Popis produktu
- Parametry
- Hodnocení 7
- Komentáře 0
- Honduras Geisha Premium Santa Barbara Trinidad Finca Jerusalén – natural – Pražená na filtrSkladem > 20 ks138 Kč120 Kč bez DPH
Chuťový profil: Hustě krémová, citrusová, karamelová, čokoládová, exotická, vůně silně aromatická se svěžím nádechem květin, marakuja, pekanový ořech, vanilka
Země původu: Honduras
Nadmořská výška: 1450 m.n.n
Metoda zpracování: naturální
Název: Santa Barbara Specialty Coffee
Region: Trinidad, Santa Barbara
Pěstitel: José Fransico Cuéllar Fajardo
Farma: Finca Jeruslén
Kvalita: ARABICA GEISHA, HONDURAS COFFEE, PREMIUM, CROP 2016 – 2017, Podzimní káva
Certifikáty: FAIRE TRADE, SPP Simbole de Pequenos Productores, Con Manos de Mujer, La Associatin 4C
Acidita:
Hořkost:
Sladkost:
"Natural" je jedním z nejcitlivějších a nejdražších postupů v procesu zpracování a péče o kávu. Sušení totiž trvá výjimečně dlouhou dobu. Perfektně čisté třešně se rozloží na „africké postele” k vysušení po dobu 25 až 35 dní v závislosti na povětrnostních podmínkách. V průběhu procesu se zrnka stále otáčí a monitorují. Pod kontrolou je hlavně snižování vlhkosti. Po vysušení se zrna zabalí do pytlů a uloží podle odrůdy a šarže. Skladování “v klidu” trvá v průměru 30 dní, poté už jsou kávové bobule připraveny k loupání zrna (mlácení) a přípravě na export. Výsledkem je zrno s odstíny více barev, které přechází ze světlé do tmavě žlutavé až oranžové díky koncentraci sladkých složek (medu). Navinulá sladkost kávy v procesu "natural" vzniká fermentací kávových třešní, bez naprosté přítomnosti vody, což je velmi důležité pro životní prostředí.
Geisha nechutná jako žádná jiná káva.
Na sáčku se můžete těšit na tuto krásnou etiketu, kterou pro Vás připravil náš pražič Filip:
Doporučená příprava:
Kávu namelte dle způsobu přípravy na požadovanou hrubost. Doporučujeme stálý poměr 60 g kávy na 1 l vody. Teplota vody by měla být cca 94 °C.
Balení kávy:
Naše káva je balena v sáčku z třívrstvé potravinářské fólie. Na kvalitě si zakládáme nejen u samotné kávy, ale také na její distribuci a skladování. Z tohoto důvodu jsou všechny naše sáčky (mimo sáčků na vzorky) vybaveny zipem a jednocestným aromaventilem, jenž uvolňuje plyny vzniklé brzy po pražení. Takto zabalená káva si uchová svou vysokou kvalitu, chuťové a aromatické vlastnosti minimálně po dobu 6 měsíců. Navíc je tak chráněna před světlem a nežádoucí vlhkostí.