Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.
JAK PRAŽÍME KÁVU
KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
SLEVA NA KÁVU ZA VĚRNOST
Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti– za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně
Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .
4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny
- Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
- Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
- Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
- Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.
Co si pochvalují zákazníci
- Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
- Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
- 100% záruka původu kávy
- Vlastní espresso směsi
- Prodej od 100 gramů
- Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA
U NÁS V PRAŽÍRNĚ
- Úvod
- 100% Káva arabica
- Nicaragua SHG EP Nueva Segovia
Nicaragua SHG EP Nueva Segovia

- Popis produktu
- Parametry
- Hodnocení 6
- Komentáře 0
- Nicaragua SHG EP Nueva SegoviaSkladem 13 ks92 Kč80 Kč bez DPH
Chuťový profil: Chuti této kávy dominuje chuť oříšků a čokolády s jemnou dochutí sladkého ovoce.
Nadmořská výška: 1100 - 1500 m n. m.
Region původu: Nueva Segovia
Odrůda kávy: Coffea Arabica
Období sklizně: prosinec - duben
Zpracování: mokré (washed)
Acidita: 




Hořkost: 




Sladkost: 




Region Nueva Segovia se již dlouhá léta těší dokonale vhodným podmínkám pro pěstování kávy. Zdejší vyšší nadmořské výšky se vyznačují půdou s významným podílem sopečného původu a o nutné stínění se zde stará hojná lesní vegetace. Většina produkce z tohoto regionu pochází z malých rodinných farem, jejichž přístup k pěstování a zpracování kávových třešní dopomáhá ke konečné vysoké kvalitě kávových zrnek.
Káva pochází z hor, které leží v severozápadním regionu Nicaragui. Je pěstována ve vyšších nadmořských výškách (označení SHG – Strictly High Grown), což umožňuje jejich pomalejší zrání a tudíž vyšší kvalitu zrn (posléze chuti). Tato káva je navíc ručně přebírána (EP – European Preperation), takže je balená pouze v nejlepší kvalitě – bez cizích předmětů či poškozených zrn.
Doporučená příprava:
Kávu namelte dle způsobu přípravy na požadovanou hrubost. Doporučujeme stálý poměr 60 g kávy na 1 l vody. Teplota vody by měla být cca 94 °C.
Balení kávy:
Naše káva je balena v sáčku z třívrstvé potravinářské fólie. Na kvalitě si zakládáme nejen u samotné kávy, ale také na její distribuci a skladování. Z tohoto důvodu jsou všechny naše sáčky (mimo sáčků na vzorky) vybaveny zipem a jednocestným aromaventilem, jenž uvolňuje plyny vzniklé brzy po pražení. Takto zabalená káva si uchová svou vysokou kvalitu, chuťové a aromatické vlastnosti minimálně po dobu 6 měsíců. Navíc je tak chráněna před světlem a nežádoucí vlhkostí.