Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.
JAK PRAŽÍME KÁVU
KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
SLEVA ZA VĚRNOST
Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti – za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně
Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .
4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny
- Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
- Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
- Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
- Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.
Co si pochvalují zákazníci
- Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
- Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
- 100% záruka původu kávy
- Vlastní espresso směsi
- Prodej od 100 gramů
- Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA
U nás v pražírně
- Úvod
- Kávovary, Služby
- Káva do kávovaru
- Káva do kávovaru - India Monsooned Malabar
Káva do kávovaru - India Monsooned Malabar
- Nejoblíbenější

- Nejoblíbenější
- Popis produktu
- Parametry
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- Káva do kávovaru - India Monsooned MalabarSkladem > 20 ks145 Kč126 Kč bez DPH
Nejlahodnější indická káva do kávovaru - káva Monsooned Malabar AA je jedna nejkvalitnějších káv. Patří mezi legendy v kávové světě a váš kávovar ji připraví jedná báseň. Lehká žlutá zrna nesou kouřovou zemitou chuť, která jí dodávají punc originality.
Kávová zrna se sklízejí, usuší a pak vystavují větrům a monzunovým dešťům během období několika týdnů.
Výsledkem jsou výrazná žlutá zrna, kávové aroma s mírně zemitou chutí a výrazná chuť hořké čokolády.
Původ kávy do kávovaru
Země původu: Indie
Region: Karnataka
Odrůda: Kents
Nadmořská výška: 1.700 m n.m.
Zpracování: mokré
Chuťový profil - velice silná, kořeněná chuť s přívlastkem tabáku a čokolády
Balení kávy do kávovaru
Naše káva do kávovaru je balena v sáčku z třívrstvé potravinářské fólie. Na kvalitě si zakládáme nejen u samotné kávy, ale také na její distribuci a skladování. Z tohoto důvodu jsou všechny naše sáčky (mimo sáčků na vzorky) vybaveny zipem a jednocestným aromaventilem, jenž uvolňuje plyny vzniklé brzy po pražení. Takto zabalená káva si uchová svou vysokou kvalitu, chuťové a aromatické vlastnosti minimálně po dobu 6ti měsíců. Navíc je tak chráněna před světlem a nežádoucí vlhkostí.
Postup přípravy v kávovaru
- Kávu namelte dle způsobu přípravy na požadovanou hrubost. Pokud máte automatický kávovar nastavíte přímo na něm.
- Vodu nastavte, aby její teplota byla cca 94°C
- Vychutnávat úžasnou kávu.