Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.
JAK PRAŽÍME KÁVU
KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
SLEVA NA KÁVU ZA VĚRNOST
Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti– za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně
Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .
4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny
- Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
- Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
- Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
- Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.
Co si pochvalují zákazníci
- Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
- Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
- 100% záruka původu kávy
- Vlastní espresso směsi
- Prodej od 100 gramů
- Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA
U NÁS V PRAŽÍRNĚ
- Úvod
- 100% Káva arabica
- Last call – Rwanda Motherland Kamiro
Last call – Rwanda Motherland Kamiro
- Akce

- Popis produktu
- Parametry
- Hodnocení 9
- Komentáře 1
- Last call – Rwanda Motherland KamiroSkladem > 20 ks92 Kč80 Kč bez DPH
Chuťový profil: bobulové ovoce, černý čaj a třtina
Země původu: Rwanda
Provincie: Nyaruziza
Nadmořská výška: 1800 m n. m.
Zpracování: Mokré (Washed)
Odrůda: Bourbon
SCA skóre: 88 bodů
Acidita: 




Hořkost: 




Sladkost: 




Rwanda Motherland Kamiro
Motherland Farmers je společnost založená roku 2013 zaopatřující farmáře z Rwandy, kteří spolu sdílí jednu zpracovatelskou stanici poblíž vesnice Kamiro.
Celý projekt čítá asi 100 ha, ze kterých je 60 ha osázeno kávovníky, zhruba 1 000 drobných farem zabývajících se primárně sběrem kávových třešní a také pěstováním a sběrem makadamiových ořechů.
Společnost Motherland Farmers produkuje tu nejlepší kávu z Rwandy a zaopatřuje mnoho lidí z velmi chudých oblastí Rwandy. Klíčový úkol pro tuto společnost je udržitelný byznys, zároveň sociální a finanční profit pro celou oblast.
V neposlední řadě se tato společnost věnuje trénování a edukaci nových farmářů, kterých má na svém kontě již bezmála 1 900. Motherland Farmers nalezneme v oblasti Nyamagabe, regionu Nyaruziza poblíž vesnice Kamiro.
Káva se zde pěstuje na výživné, minerální půdě v nadmořských výškách 1 700 m n. m. až 2 000 m n. m.Sušení trvá 10 až 15 dní na afrických postelích.
Doporučená příprava:
Kávu namelte dle způsobu přípravy na požadovanou hrubost. Doporučujeme stálý poměr 60 g kávy na 1 l vody. Teplota vody by měla být cca 94 °C.
Balení kávy:
Naše káva je balena v sáčku z třívrstvé potravinářské fólie. Na kvalitě si zakládáme nejen u samotné kávy, ale také na její distribuci a skladování. Z tohoto důvodu jsou všechny naše sáčky (mimo sáčků na vzorky) vybaveny zipem a jednocestným aromaventilem, jenž uvolňuje plyny vzniklé brzy po pražení. Takto zabalená káva si uchová svou vysokou kvalitu, chuťové a aromatické vlastnosti minimálně po dobu 6 měsíců. Navíc je tak chráněna před světlem a nežádoucí vlhkostí.