Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.
JAK PRAŽÍME KÁVU
KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
SLEVA ZA VĚRNOST
Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti – za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně
Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .
4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny
- Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
- Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
- Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
- Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.
Co si pochvalují zákazníci
- Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
- Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
- 100% záruka původu kávy
- Vlastní espresso směsi
- Prodej od 100 gramů
- Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA
U nás v pražírně
- Úvod
- Nedostupné produkty
- Pražená káva - Uganda Bugishu AA Plus
Pražená káva - Uganda Bugishu AA Plus

- Nejoblíbenější
- Nejoblíbenější
- Nejoblíbenější
- Nejoblíbenější
- Nejoblíbenější
- Popis produktu
- Parametry
- Hodnocení 1
- Komentáře 0
- Související zboží8
- Pražená káva - Uganda Bugishu AA Plusna dotaz92 Kč80 Kč bez DPH
Uganda Bugishu AA Plus
Bugishu je oblast ve východní části Ugandy, kde se tato káva pěstuje na svazích hory Mount Elgon na vulkanické půdě. Režim v Ugandě zemědělství v posledních letech příliš nepřeje. Navzdory tomu všemu se tamním farmářům daří pěstovat kávovníky, jejichž plody dosahují te nejvyšší kvality. Jedná se o kávu s příchutí hořkého kakaa a sametovým tělem, díky čemuž si získala oblibu po celém světě.
Obecné informace:
Region: Bugishu
Pěstování: v zástinu banánovníků
Nadmořská výška: do 1.400 až 2.600 m.n.m.
Zpracování: mokrá cesta
Sklizeň: říjen až únor
Odrůda: coffea arabica SL 14, SL 28
Chuťový profil: hořké kakao s příjemnou aciditou a akcentem lékořice , tělo je plné a sametové.
Balení kávy
Naše káva je balena v sáčku z třívrstvé potravinářské fólie. Na kvalitě si zakládáme nejen u samotné kávy, ale také na její distribuci a skladování. Z tohoto důvodu jsou všechny naše sáčky (mimo sáčků na vzorky) vybaveny zipem a jednocestným aromaventilem, jenž uvolňuje plyny vzniklé brzy po pražení. Takto zabalená káva si uchová svou vysokou kvalitu, chuťové a aromatické vlastnosti minimálně po dobu 6ti měsíců. Navíc je tak chráněna před světlem a nežádoucí vlhkostí.
?
Postup přípravy
. Kávu namelte dle způsobu přípravy na požadovanou hrubost.
. Dávka na 1 kávu představuje cca 7-9 gramů mleté kávy. Tedy 1 až 2 kávové lžičky.
. Kávu zalijte vodou, jejíž teplota by měla mít cca 94°C.