Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.
JAK PRAŽÍME KÁVU
KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
SLEVA NA KÁVU ZA VĚRNOST
Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti – za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně
Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .
4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny
- Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
- Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
- Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
- Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.
Co si pochvalují zákazníci
- Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
- Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
- 100% záruka původu kávy
- Vlastní espresso směsi
- Prodej od 100 gramů
- Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA
U nás v pražírně
- Úvod
- 100% Káva arabica
- Ecuador Galapágy
Ecuador Galapágy

- Popis produktu
- Parametry
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- Ecuador Galapágyskladem > 20 ks70 Kč61 Kč bez DPH
Odrůda: Coffea Arabica, varianta Bourbon
Zpracování: Mokré (Washed)
Země původu, farma: Ecuador, soustroví Galapágy, ostrov San Cristobal, plantáže Hacienda El Cafetal, 300 m.n.m.
Charakteristika: Chuť intenzivní, sladká s nádechem karamelu, tóny citrusů a tabáku. Intenzivní vůně, oříšková dochuť.
Tichomořské ostrovy Galapágy jsou ve světě známé pro svou naprosto odlišnou faunu a flórou.
Díky unikátním klimatickým podmínkám a vulkanické půdě se zde pěstuje kvalitní a velice atraktivní káva. Na Galapágy není díky vysokému stupni ochrany životního prostředí umožněn dovoz jakýchkoliv chemických látek a pesticidů a tak je zdejší káva označována jako ORGANIC, tedy bio. Káva pochází z ostrova San Cristobal, plantáže Hacienda El Cafetal v nadmořské výšce 300 m.n.m.
Balení kávy:
Naše káva je balena v sáčku z třívrstvé potravinářské fólie. Na kvalitě si zakládáme nejen u samotné kávy, ale také na její distribuci a skladování. Z tohoto důvodu jsou všechny naše sáčky (mimo sáčků na vzorky) vybaveny zipem a jednocestným aromaventilem, jenž uvolňuje plyny vzniklé brzy po pražení. Takto zabalená káva si uchová svou vysokou kvalitu, chuťové a aromatické vlastnosti minimálně po dobu 6 měsíců. Navíc je tak chráněna před světlem a nežádoucí vlhkostí.
Postup přípravy:
. Kávu namelte dle způsobu přípravy na požadovanou hrubost.
. Dávka na 1 kávu představuje cca 7-9 gramů mleté kávy. Tedy 1 až 2 kávové lžičky.
. Kávu zalijte vodou, jejíž teplota by měla mít cca 94°C.