Káva měsíce ledna - Dominican Republic Barahona AA
Potřebujete poradit?
7:30–21:00
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
V košíku zatím nic není. Pojďme ho naplnit ☕️
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
27.01.2023
Výtečná zdravá svačinka, to je RAWKA
Výtečná zdravá svačinka plná vitamínů a enzymů. Vyrobená jen ze sušeného ovoce a oříšků. Vše v BIO kvalitě a dle zásad RAW stravy.Bez lepku, přidaného... číst celé
25.01.2023
Rwanda Musasa Dukunde 250g
První lednová novinka pochází až z daleké Rwandy Chuťový profil: bergamot, limetka, maliny Země původu: RwandaNadm. výška: 1800 m n. m.Odrůda: Red B... číst celé
24.01.2023
Z Andělky Rebelkou .....
Odvozeno z latinského adjektiva rebellis — „povstalecký“, jež vyšlo ze slovesa rebellare „bouřit se, revoltovat“ ..... každý z nás v sobě tak trochu u... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.

JAK PRAŽÍME KÁVU


KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
       

SLEVA NA KÁVU ZA VĚRNOST

Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti– za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně

Kávové koutky

Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .

4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny

  1. Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
  2. Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
  3. Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
  4. Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.

Co si pochvalují zákazníci

  • Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
  • Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
  • 100% záruka původu kávy
  • Vlastní espresso směsi
  • Prodej od 100 gramů
  • Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA

U NÁV V PRAŽÍRNĚ

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Josef Hora
    Spojovací 394/1
    767 01, Kroměříž - Vážany

    IČ: 68769377
    DIČ: CZ7908065572

    tel.: +420 603 365 958
    e-mail: obchod@kava-kromeriz.cz

     

    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

5 kroků k dokonale napěněnému mléku
03.01.2022
5 kroků k dokonale napěněnému mléku
Správně napěněné mléko je v kávovém světě něco, o co usiluje každý správný barista. Jak ale napěnit mléko, abyste získali lahodnou mikropěnu? Pojďme s... číst celé
3 nejlepší vánoční recepty na skvělou kávu
13.12.2021
3 nejlepší vánoční recepty na skvělou kávu
Vánoce jsou téměř za dveřmi a my pro vás máme hned 3 tipy, jak si doma připravit lahodnou kávu, která nejen zahřeje, ale především skvěle chutná! Užij... číst celé
Adventní chvíle s kávou
01.12.2021
Adventní chvíle s kávou
Taky jste jako dítě nedočkavě čekali, až si každé ráno otevřete okénko nebo pytlíček v adventním kalendáři? číst celé
Latte vs flat white – znáte rozdíl?
26.11.2021
Latte vs flat white – znáte rozdíl?
Caffè latte a flat white rozhodně patří mezi nejobjednávanější nápoje na bázi espressa v kavárnách po celém světě. Víte, co si pod těmito názvy předst... číst celé
INFORMACE PRO KÁVOMILY

Doprava a platba

Otevírací doba poboček

Obchodní podmínky

Rychlé info? Pomoc? Volejte 603 365 958

Pražíme denně, tedy v pondělí - pátek

Aktuálně: 42 káv - 37 arabik, 3 směsi, 2 robusty

KONTAKT
Váš pražič - Josef Hora
Váš pražič - Josef Hora
7:30–21:00
2013–2022 © Káva-Kroměříž.cz - Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz