Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
16.10.2019
Máme čtvrté narozeniny
Krásné ráno přátelé ... je to až k nevíře, jak ten čas letí ... děkujeme vám! Video: https://www.facebook.com/kavakromeriz/videos/2725730574157239/?... číst celé
10.10.2019
Naše káva v restauraci Radniční sklípek
Tuto báječnou restauraci v těsné blízkosti radnice zná snad každý Kroměřížan. Pan Janda zde se svým týmem denně již od brzkých ranních hodin připravuj... číst celé
07.10.2019
Návštěva kávového skladu v Antwerpách
Zelená káva putuje do Evropy přes několik přístavů. Po té co káva připluje, musí projít nezbytným administrativním procesem, který absolvuje každá zás... číst celé
Zobrazit všechny novinky



Káva na cestách

Kávovary NIVONA
Prodej, servis, poradenství

Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA  

Důvody, proč zvolit kávu z naší pražírny

Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá
Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku
Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici
Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem
Při objednávce nad 1000,- poštovné zdarma
Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
100% záruka původu kávy
Vlastní espresso směsi
Prodej od 50-ti gramů
Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA

                  

Otevírací doba

Pražírna Šafaříkova ulice

Po - Pá
7:30 - 17:30
Sobota
09:00 - 17:00

Coffe Bar Tesco
Po - Ne
7:00 - 19:00

Pražírna Hulín
Po - Pá
7:30 - 16:00

Kafíčko Kovářská ulice
Po - Pá
7:00 - 16:00

 

Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti – za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně

 

 Kávové předplatné - ... z pražírny rovnou k vám ...

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

 

 

 

Videoblog:

Naše káva v kapslích pro Nespresso



Prodej a servis kávovarů NIVONA



Do Indie za kávou - díl 2.



Do Indie za kávou - díl 3.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Josef Hora
    Spojovací 394/1
    767 01, Kroměříž - Vážany

    IČ: 68769377
    DIČ: CZ7908065572

    tel.: +420 603 365 958
    e-mail: obchod@kava-kromeriz.cz


    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zima se blíží
14.10.2019
Zima se blíží
Zima se blíží ... naskladňujeme nové Moniny pro vaše Cappuccina a Latte .... Dýně, Perník, Zimní směs ... číst celé
Léto je pryč, zahrádka téměř také, ale naše Kafíčko, ... to zůstává
12.10.2019
Léto je pryč, zahrádka téměř také, ale naše Kafíčko, ... to zůstává
Léto je pryč, zahrádka téměř také, ale naše Kafíčko, ... to zůstává číst celé
Budeme slavit 4. narozeniny
10.10.2019
Budeme slavit 4. narozeniny
Již brzy budeme slavit čtvrté narozeniny. Stane se tak ve středu 16.10. Na tento den pro vás budeme mít připravenou jakoukoli kávu za 10,-, balonky a ... číst celé
Galerie z Malého burgrového festivalu
10.10.2019
Galerie z Malého burgrového festivalu
V sobotu 5. října jsme se účastnili druhého ročníku "legendární" akce Malej burgrovej festival ... a že to opět byla jízda. Ostatně posuďte sami .... ... číst celé

rychlé info? pomoc? volej 603 365 958

Pražíme denně, tedy v pondělí - pátek

aktuálně: 42 káv - 37 arabik, 3 směsi, 2 robusty

Kontakt
Logo
Pražírna kávy Kroměříž
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.