Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:30 - 21:00
0 ks
za 0,00 Kč
V košíku zatím nic není. Pojďme ho naplnit ☕️
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
03.06.2020
Káva měsíce červa - El Slavador La Majada
EL SALVADOR LA MAJADA je naší kávou měsíce června Jedná se o výjimečnou kávu z maličkého státu El Salvador ve Střední Americe. Svou velmi čistou chutí... číst celé
01.06.2020
Naše káva v přerovské Třešince
Naši kávičku si můžete vychutnat i na přerovském náměstí v cukrárně Třešinka, kde si k ní vyberete i ten nejlepší s láskou pečený dortík. číst celé
28.05.2020
Espresso s Tonicem
Letní sezóna se již naplno hlásí o své slovo a s ní i tolik oblíbený Letní nápoják". Nejdete na něm nejen ledovou kávu, či ledové latte, ale stejně t... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Jak pražíme
Kávové předplatné - ... z pražírny rovnou k vám ...
       

Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti – za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně

Káva na cestách

Kávovary NIVONA
Prodej, servis, poradenství

Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA  

Důvody, proč zvolit kávu z naší pražírny

Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá
Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku
Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici
Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem
Při objednávce nad 1000,- poštovné zdarma
Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
100% záruka původu kávy
Vlastní espresso směsi
Prodej od 50-ti gramů
Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

Prodej a servis kávovarů NIVONA

Do Indie za kávou - díl 4.

U nás v pražírně
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Josef Hora
    Spojovací 394/1
    767 01, Kroměříž - Vážany

    IČ: 68769377
    DIČ: CZ7908065572

    tel.: +420 603 365 958
    e-mail: obchod@kava-kromeriz.cz


    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

LEDOVÉ MOCHA
01.06.2020
LEDOVÉ MOCHA
LEDOVÉ MOCHA Lungo z výběrové kávy, led, dobře vychlazené mléko a čokoládový topping to je naše Ledové mocha nabízíme v klasické i bezlaktózové var... číst celé
Infonoviny 5/2020
26.05.2020
Infonoviny 5/2020
S  úsměvem jde všechno líp Vážení kávomilové, Když jsem psal předcházející příspěvek o kávové sedlině, tak jsem asi jako nikdo netušil čím vším ... číst celé
Nové vzorky pro měsíc duben
02.04.2020
Nové vzorky pro měsíc duben
Než se nám život vrátí “k normálu”, zkoušíme novinky co se nám tu za poslední týdny sešly. Věřte, že je na co se těšit. číst celé
Kávová beseda on-line
20.03.2020
Kávová beseda on-line
... děláme to pravidelně ... ... děláme to živě ... ... děláme to rádi ... ... ale ještě nikdy jsme to nedělali on-line ... chcete? budete se dí... číst celé

Rychlé info? Pomoc? Volej 603 365 958

Pražíme denně, tedy v pondělí - pátek

Aktuálně: 42 káv - 37 arabik, 3 směsi, 2 robusty

Kontakt
Logo
Pražírna kávy Kroměříž
Josef
Josef
7:30 - 21:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.