Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
22.01.2020
Jak pražíme?
Malá ukázka toho, jak pro vás pražíme kávu. V naší nabídce máme již čtyři desítky nejrůznějších káv z celého světa. Na video se podívejte zde: https:/... číst celé
15.01.2020
Mr. Bombardino a madam Calimero jsou zpět!
Zima vpravo i vlevo, nicméně sníh zatím pořád nikde a tak si jej pojďme připomenout tímto typickým "lyžařským" nápojem.Ano přátelé, vrací se nám oblíb... číst celé
10.01.2020
KEEP CUP v provedení TERMO
Konečně KEEP CUP v provedení TERMO. Světový výrobce designových hrneků na kávu, značka KeepCup, která na svět přivedla první baristický kelímek pro o... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Kávové předplatné - ... z pražírny rovnou k vám ...

Kávové předplatné

Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti – za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně

Káva na cestách

Kávovary NIVONA
Prodej, servis, poradenství

Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA  

Důvody, proč zvolit kávu z naší pražírny

Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá
Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku
Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici
Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem
Při objednávce nad 1000,- poštovné zdarma
Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
100% záruka původu kávy
Vlastní espresso směsi
Prodej od 50-ti gramů
Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

Prodej a servis kávovarů NIVONA

Do Indie za kávou - díl 4.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Josef Hora
    Spojovací 394/1
    767 01, Kroměříž - Vážany

    IČ: 68769377
    DIČ: CZ7908065572

    tel.: +420 603 365 958
    e-mail: obchod@kava-kromeriz.cz


    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Silvestrovský ohňostroj s Argemou na Hanáckém
06.01.2020
Silvestrovský ohňostroj s Argemou na Hanáckém
Rok 2019 je minulostí. My se s ním pracovně rozloučili na Hanáckém náměstí, kde se poslední prosincový večer konal koncert Argemy. Zástupci zdejšího K... číst celé
Mikulášský jarmark na Rusavě
08.12.2019
Mikulášský jarmark na Rusavě
V sobotu 7. prosince jsme se účastnili 13-tého ročníku Mikulášského jarmarku na Rusavě. Klobouk dolů před pořadateli této krásné akce a ještě mnohem v... číst celé
Perníkové latte
04.12.2019
Perníkové latte
Přátelé, dorazil nám nejen prosinec, ale i paní Zima. Proto vytahujeme ze skříňky perník a pouštíme do světa tolik oblíbené perníkové latte. PS: je... číst celé
Vánoční jarmark a rozsvícení stromečku v Kroměříži
28.11.2019
Vánoční jarmark a rozsvícení stromečku v Kroměříži
Dnes ve čtvrtek 28. 11. nás najdete také na Velkém náměstí. Po celý den se zde koná letošní první vánoční jarmark, v jehož závěru, přibližně v 16:3... číst celé

rychlé info? pomoc? volej 603 365 958

Pražíme denně, tedy v pondělí - pátek

aktuálně: 42 káv - 37 arabik, 3 směsi, 2 robusty

Kontakt
Logo
Pražírna kávy Kroměříž
Josef
Josef
7:30 - 21:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.