Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
02.04.2019
Velikonoční zrníčko 2019
Dobré dopoledne přátelé, máme tady duben a s ním i novou kávu měsíce. Zatím co po většinu měsíců si lámeme hlavu čím, že vám to tentokráte uděláme ra... číst celé
02.04.2019
Cibetková káva
Přátelé, máme velkou radost. V dnešní poště jsme dostali tento hezký balíček a v něm 500g cibetkové kávy z Indonesie z farmy pana Puspipteka. Jedná s... číst celé
26.03.2019
Naskladněny nové dózy od Coffee Vacu
Včera dorazila nová dávka vákuových dóz Coffee Vac. Máme opět v provedení 150g a 250g s tím, že máme i krásné jarní a svěží motivy.  Nic neškodí kávě... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Káva na cestách

Kávovary NIVONA
Prodej, servis, poradenství

Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA  

Důvody, proč zvolit kávu z naší pražírny

Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá
Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku
Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici
Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem
Při objednávce nad 1000,- poštovné zdarma
Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
100% záruka původu kávy
Vlastní espresso směsi
Prodej od 50-ti gramů
Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA

                  

Otevírací doba

Pražírna Šafaříkova ulice

Po - Pá
7:30 - 17:30
So - Ne
13:00 - 17:00

Coffe Bar Tesco
Po - Ne
7:00 - 19:00

Pražírna Hulín
Po - Pá
7:30 - 16:00

Kafíčko Kovářská ulice
Po - Pá
7:00 - 16:00

 

Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti – za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně

 

 Kávové předplatné - ... z pražírny rovnou k vám ...

 

 

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

 
 

 

Videoblog:

Naše káva v kapslích pro Nespresso



Prodej a servis kávovarů NIVONA



Do Indie za kávou - díl 1.



Stáváme se partnerem Velké vánoční jízdy

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Josef Hora
    Spojovací 394/1
    767 01, Kroměříž - Vážany

    IČ: 68769377
    DIČ: CZ7908065572

    tel.: +420 603 365 958
    e-mail: obchod@kava-kromeriz.cz


    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Prodejní doba o velikonocích
16.04.2019
Prodejní doba o velikonocích
Prodejní doba o velikonocích číst celé
Hulín má nový terminál ... bereme karty :-)
16.04.2019
Hulín má nový terminál ... bereme karty :-)
Přátelé, sousedé a krajani. Oznamuje se ouškám Vašim, že se posunujeme blíže k 21. století a že od dnešního dne příjímáme platby kartou také v obchůdk... číst celé
Prodej a servis kávovarů Nivona
09.04.2019
Prodej a servis kávovarů Nivona
Kávu? máme! Něco navíc? umíme! Dobrý den přátelé, jak jistě víte, vedle kávy se věnujeme i prodeji a servisu švýcarských kávovarů Nivona. Pokud se... číst celé
Do Indie za kávou - díl 1.
09.04.2019
Do Indie za kávou - díl 1.
Dobrý den všem, s menším zpožděním plníme další z našich "povolebních" slibů a přinášíme první díl minireportu z naší lednové cesty na indické plan... číst celé

rychlé info? pomoc? volej 603 365 958

Pražíme denně, tedy v pondělí - pátek

aktuálně: 42 káv - 37 arabik, 3 směsi, 2 robusty

Kontakt
Logo
Pražírna kávy Kroměříž
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.