Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
02.04.2019
Velikonoční zrníčko 2019
Dobré dopoledne přátelé, máme tady duben a s ním i novou kávu měsíce. Zatím co po většinu měsíců si lámeme hlavu čím, že vám to tentokráte uděláme ra... číst celé
02.04.2019
Cibetková káva
Přátelé, máme velkou radost. V dnešní poště jsme dostali tento hezký balíček a v něm 500g cibetkové kávy z Indonesie z farmy pana Puspipteka. Jedná s... číst celé
26.03.2019
Naskladněny nové dózy od Coffee Vacu
Včera dorazila nová dávka vákuových dóz Coffee Vac. Máme opět v provedení 150g a 250g s tím, že máme i krásné jarní a svěží motivy.  Nic neškodí kávě... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Káva na cestách

Kávovary NIVONA
Prodej, servis, poradenství

Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA  

Důvody, proč zvolit kávu z naší pražírny

Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá
Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku
Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici
Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem
Při objednávce nad 1000,- poštovné zdarma
Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
100% záruka původu kávy
Vlastní espresso směsi
Prodej od 50-ti gramů
Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA

                  

Otevírací doba

Pražírna Šafaříkova ulice

Po - Pá
7:30 - 17:30
So - Ne
13:00 - 17:00

Coffe Bar Tesco
Po - Ne
7:00 - 19:00

Pražírna Hulín
Po - Pá
7:30 - 16:00

Kafíčko Kovářská ulice
Po - Pá
7:00 - 16:00

 

Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti – za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně

 

 Kávové předplatné - ... z pražírny rovnou k vám ...

 

 

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

 
 

 

Videoblog:

Naše káva v kapslích pro Nespresso



Prodej a servis kávovarů NIVONA



Do Indie za kávou - díl 1.



Stáváme se partnerem Velké vánoční jízdy

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Josef Hora
    Spojovací 394/1
    767 01, Kroměříž - Vážany

    IČ: 68769377
    DIČ: CZ7908065572

    tel.: +420 603 365 958
    e-mail: obchod@kava-kromeriz.cz


    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Prodejní doba o velikonocích
16.04.2019
Prodejní doba o velikonocích
Prodejní doba o velikonocích číst celé
Hulín má nový terminál ... bereme karty :-)
16.04.2019
Hulín má nový terminál ... bereme karty :-)
Přátelé, sousedé a krajani. Oznamuje se ouškám Vašim, že se posunujeme blíže k 21. století a že od dnešního dne příjímáme platby kartou také v obchůdk... číst celé
Prodej a servis kávovarů Nivona
09.04.2019
Prodej a servis kávovarů Nivona
Kávu? máme! Něco navíc? umíme! Dobrý den přátelé, jak jistě víte, vedle kávy se věnujeme i prodeji a servisu švýcarských kávovarů Nivona. Pokud se... číst celé
Do Indie za kávou - díl 1.
09.04.2019
Do Indie za kávou - díl 1.
Dobrý den všem, s menším zpožděním plníme další z našich "povolebních" slibů a přinášíme první díl minireportu z naší lednové cesty na indické plan... číst celé

rychlé info? pomoc? volej 603 365 958

Pražíme denně, tedy v pondělí - pátek

aktuálně: 42 káv - 37 arabik, 3 směsi, 2 robusty

Kontakt
Logo
Pražírna kávy Kroměříž
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.