Potřebujete poradit?
7:30–21:00
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
V košíku zatím nic není. Pojďme ho naplnit ☕️
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
26.01.2022
Z Vánočky Rebelkou .....
Odvozeno z latinského adjektiva rebellis — „povstalecký“, jež vyšlo ze slovesa rebellare „bouřit se, revoltovat“ ..... každý z nás v sobě tak trochu u... číst celé
21.01.2022
Valentýnská káva pro rok 2022
Čas plyne neskutečně rychle, týden za týdnem a z vánoc se pomalu dostáváme do Valentýnského období. S ním přichází opět i vámi oblíbená Valentýnská ká... číst celé
13.01.2022
Kávou měsíce ledna je oblíbená směs Delicato
Chuťově vyvážená směs odrůd kávy Coffea Arabica je určena vyznavačům plné chuti kávy, která je však zároveň jemná. Směs Caffé Delicato je díky svému ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.

JAK PRAŽÍME KÁVU


KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
       

SLEVA NA KÁVU ZA VĚRNOST

Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti – za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně

Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .

4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny

  1. Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
  2. Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
  3. Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
  4. Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.

Co si pochvalují zákazníci

  • Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
  • Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
  • 100% záruka původu kávy
  • Vlastní espresso směsi
  • Prodej od 100 gramů
  • Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA

U nás v pražírně

 

Zenový korálek

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Josef Hora
    Spojovací 394/1
    767 01, Kroměříž - Vážany

    IČ: 68769377
    DIČ: CZ7908065572

    tel.: +420 603 365 958
    e-mail: obchod@kava-kromeriz.cz


    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

5 kroků k dokonale napěněnému mléku
03.01.2022
5 kroků k dokonale napěněnému mléku
Správně napěněné mléko je v kávovém světě něco, o co usiluje každý správný barista. Jak ale napěnit mléko, abyste získali lahodnou mikropěnu? Pojďme s... číst celé
3 nejlepší vánoční recepty na skvělou kávu
13.12.2021
3 nejlepší vánoční recepty na skvělou kávu
Vánoce jsou téměř za dveřmi a my pro vás máme hned 3 tipy, jak si doma připravit lahodnou kávu, která nejen zahřeje, ale především skvěle chutná! Užij... číst celé
Adventní chvíle s kávou
01.12.2021
Adventní chvíle s kávou
Taky jste jako dítě nedočkavě čekali, až si každé ráno otevřete okénko nebo pytlíček v adventním kalendáři? číst celé
Latte vs flat white – znáte rozdíl?
26.11.2021
Latte vs flat white – znáte rozdíl?
Caffè latte a flat white rozhodně patří mezi nejobjednávanější nápoje na bázi espressa v kavárnách po celém světě. Víte, co si pod těmito názvy předst... číst celé
INFORMACE PRO KÁVOMILY

Doprava a platba

Otevírací doba poboček

Obchodní podmínky

Rychlé info? Pomoc? Volej 603 365 958

Kudyznudy.cz - tipy na výlet

Pražíme denně, tedy v pondělí - pátek

Aktuálně: 42 káv - 37 arabik, 3 směsi, 2 robusty

KONTAKT
Váš pražič - Josef Hora
Váš pražič - Josef Hora
7:30–21:00
2013–2021 © Káva-Kroměříž.cz - Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz