- Štítky blogu
- káva
- pražírna
- pražená káva
- kafe
- zrnková káva
- arabica
- zdraví
- pražení
- kroměříž
- kávovar
- kanárské ostrovy
- robusta
- indie
- kopi luwak
- cibetka
- Cibetková káva
- květen
- mládež
- pití kávy
- den matek
- kdy začít pít kávu
- káva pro mladistvé
- káva a mládež
- svátek maminek
- ekologie
- bali
- luxus
- čerstvá káva
- hario
- termohrnek
- udržitelnost
- odpovědnost
- kávový svět
- coffee to go
- den otců
- táta
- káva pro maminku
- kávová produkce
- los castaňos
- filtr
- cibetková káva
- kávovary
- nivona
- coffee
- batch brew
- kava
- hulín
- lidé
- výběrová káva
Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.
JAK PRAŽÍME KÁVU
KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
SLEVA NA KÁVU ZA VĚRNOST
Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti– za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně
Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .
4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny
- Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
- Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
- Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
- Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.
Co si pochvalují zákazníci
- Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
- Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
- 100% záruka původu kávy
- Vlastní espresso směsi
- Prodej od 100 gramů
- Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA
U NÁS V PRAŽÍRNĚ
- Úvod
- Blog
- Průvodce přípravou kávy
- Cold brew neboli příprava za studena
Cold brew neboli příprava za studena
Že jste ještě neslyšeli o kávě připravované za studena? Žhavý kávový hit je nejnovější inovací. Na rozdíl od ledové kávy či populárního frappé je příprava COLD BREW kávy o poznání sofistikovanější.
Řečeno ve stručnosti, vyrábí se pomalým louhováním po dobu minimálně 16 hodin. Dlouhé louhování je ku prospěchu věci – pomalá extrakce dostane z kávy maximum chuti i zdraví prospěšných látek. Výsledný nápoj tak vyniká překvapivě jemnou chutí bez nepříjemné kyselosti či hořkosti.
Na rozdíl od vychlazené překapávané kávy je COLD BREW šetrnější k žaludku a výslednou chuť není třeba vylepšovat mlékem ani cukrem. Můžete si vychutnat skutečnou chuť kávového zrna.
Další skvělou zprávou je, že káva vydrží v chladničce čerstvá až dva týdny.
CO MOHU ČEKAT
Vydržte 10 – 24 hodin. Trpělivost růže přináší.
POŽADOVANÝ TYP MLETÍ
Co možná nejhrubší (konzistence by měla připomínat písek či hrubozrnnou mořskou sůl).
VÝSLEDNÁ CHUŤ
Velmi intenzivní a plná chuť, bez stopy hořkosti. Nechá dokonale vyniknout chuť kávových zrn. Nadchne vás neodolatelnou jemností.
POŽADOVANÁ ÚROVEŇ DOVEDNOSTÍ
Stačí jen dodržet hrubost mletí, správně nastavit dripper a můžete začít!
HODÍ SE PRO
ColdBrew nejen skvěle chutná, ale na rozdíl od horké kávy dávkuje kofein rovnoměrně. Vyhnete se tak nepříjemným kofeinovým výkyvům. Přidejte kostku ledu či plátek citrónu a nechte se unášet na kávových vlnách.
NENÍ VHODNÉ PRO
Netrpělivé požitkáře.
Shrnutí recenze
VÝHODY | NEVÝHODY |
|
|