Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.
JAK PRAŽÍME KÁVU
KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
SLEVA NA KÁVU ZA VĚRNOST
Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti– za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně
Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .
4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny
- Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
- Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
- Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
- Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.
Co si pochvalují zákazníci
- Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
- Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
- 100% záruka původu kávy
- Vlastní espresso směsi
- Prodej od 100 gramů
- Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA
U NÁV V PRAŽÍRNĚ
3 nejlepší vánoční recepty na skvělou kávu
Vánoce jsou téměř za dveřmi a my pro vás máme hned 3 tipy, jak si doma připravit lahodnou kávu, která nejen zahřeje, ale především skvěle chutná! Užijte si sváteční atmosféru s vůní skořice, čokolády a perníku ve vašem hrníčku.
Vánoční mocha
Máte chuť na něco sladkého a zároveň potřebujete doplnit energii? Pak je vánoční mocha ten správný typ kávového nápoje! Tato čokoládová dobrota vyřeší všechny strasti i trable a přenese vás přímo do vánoční nálady.
Recept
- 30 ml espressa
- 250 ml napěněného mléka
- 1–2 lžíce čokoládového sirupu nebo 5 kostiček čokolády
- 1 lžička skořice
- šlehačka na ozdobu
- perníkový sirup
- perníkové koření na ozdobu
Na dno sklenice přidejte čokoládový sirup nebo rozpuštěnou čokoládu. Rovnou na čokoládu nalijte espresso z oblíbených kávových zrn. V konvičce lehce napěňte mléko a nalijte ho do sklenice s kávou a čokoládou. Tuto sladkou pochoutku zdokonalte pořádnou porcí šlehačky, ozdobte perníkovým sirupem, špetkou skořice a perníkového koření.
Náš tip:
Pokud preferujete domácí přípravu šlehačky, přidejte do ní perníkové koření nebo trošku perníkového sirupu. Až ji ochutnáte, budete se olizovat až za ušima. A protože chuti perníčků není nikdy dost, můžete šlehačku navrch ozdobit rozdrcenými sušenkami.
Perníkové latte
Tuto vánoční klasiku je těžké překonat. Perníková příchuť k Vánocům prostě patří a v hladké mléčné pěně kávy latte funguje opravdu dobře.
Recept
- 30 ml espressa
- 250 ml napěněného mléka
- 1–2 lžíce perníkového sirupu
- šlehačka na ozdobu
- perníkové koření na ozdobu
Do většího hrnku nebo skleničky připravte espresso a smíchejte ho s perníkovým sirupem. Napěňte mléko v konvičce nebo jiném hrnku tak, aby mělo jemnou a hladkou pěnu, a přidejte ho k espressu. Na závěr dozdobte šlehačkou a posypejte perníkovým kořením.
Vánoční filtrovaná káva
Dáváte raději přednost filtrované kávě před běžným espressem? Pak je tato lahůdka z kávy na filtru určena právě pro vás! Skořice a kardamom pozvednou filtrovanou kávu do jiných rozměrů a lahodná perníková šlehačka vše završí.
Recept
- 250 ml filtrované kávy
- 1 lžička skořice
- 2 lžičky mletého kardamomu
- šlehačka
- perníkové koření
Ještě než se pustíte do přípravy filtrované kávy, nasypte trošku perníkového koření navrch mletých kávových zrn ve filtračním papíru. Přípravu kávy dokončete jako obvykle. Nakonec nastříkejte šlehačku. S tou nešetřete! Ozdobte kořením a vychutnejte si dokonalou chuť!