Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.
JAK PRAŽÍME KÁVU
KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
SLEVA NA KÁVU ZA VĚRNOST
Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti– za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně
Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .
4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny
- Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
- Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
- Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
- Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.
Co si pochvalují zákazníci
- Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
- Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
- 100% záruka původu kávy
- Vlastní espresso směsi
- Prodej od 100 gramů
- Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA
U NÁS V PRAŽÍRNĚ
- Úvod
- Káva podle země původu
- Brazilská káva
- Brazílie Cerrado Dulce
Brazílie Cerrado Dulce
- Nejoblíbenější

- Popis produktu
- Parametry
- Hodnocení 60
- Komentáře 0
- Související zboží9
- Brazílie Cerrado DulceSkladem > 20 ks66 Kč57 Kč bez DPH
Chuťový profil: čokoláda, oříšek, karamel
Země: Brazílie
Zpracování: Promytou metodou
Region: Cerrado
Místo pěstování: Ve stínu stromů
Nadmořská výška: 1200 m n. m.
Odrůda: Coffea Arabica, Bourbon
Sušení: Na betonových platech
SCA body: 83
Acidita: 




Hořkost: 




Sladkost: 




Brazílie Cerrado Dulce Diamantina
Brazilská káva Cerrado Dulce je známá svou velmi malou aciditou, vulkanickou pěnou, spolu s výbornou hutností. Chutí Cerrado Dulce připomíná čokoládu a koncová chuť přechází do lískového oříšku.
To vše spojte s nepřehlédnutelnou sladkostí, kterou se může chlubit každé zrno z regionu Cerrado. Tuto kávu si musí díky své optimální charakteristice zamilovat jednoduše každý.
O zemi, kde se káva pěstuje
V Brazílii, největším státě jihoamerického kontinentu, je kávovník hlavní zemědělskou kulturou a káva hlavním exportním zbožím. Brazílie se může pyšnit pomyslným titulem kávové velmoci, díky tomu, že tato země leží ve všech třech klimatických pásech, což je pro pěstování kávy velmi příhodné. Prozkoumejte všechny druhy kávy podle zemí.
Na sáčku se můžete těšit na tuto krásnou etiketu, kterou pro Vás připravil náš pražič Filip:
Doporučená příprava:
Kávu namelte dle způsobu přípravy na požadovanou hrubost. Doporučujeme stálý poměr 60 g kávy na 1 l vody. Teplota vody by měla být cca 94 °C.
Balení kávy:
Naše káva je balena v sáčku z třívrstvé potravinářské fólie. Na kvalitě si zakládáme nejen u samotné kávy, ale také na její distribuci a skladování. Z tohoto důvodu jsou všechny naše sáčky (mimo sáčků na vzorky) vybaveny zipem a jednocestným aromaventilem, jenž uvolňuje plyny vzniklé brzy po pražení. Takto zabalená káva si uchová svou vysokou kvalitu, chuťové a aromatické vlastnosti minimálně po dobu 6 měsíců. Navíc je tak chráněna před světlem a nežádoucí vlhkostí.