Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.
JAK PRAŽÍME KÁVU
KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
SLEVA NA KÁVU ZA VĚRNOST
Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti– za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně
Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .
4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny
- Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
- Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
- Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
- Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.
Co si pochvalují zákazníci
- Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
- Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
- 100% záruka původu kávy
- Vlastní espresso směsi
- Prodej od 100 gramů
- Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA
U NÁS V PRAŽÍRNĚ
- Úvod
- Káva podle země původu
- Káva z Hondurasu
- Honduras Geisha Premium Santa Barbara Trinidad Finca Jerusalén – Honey
Honduras Geisha Premium Santa Barbara Trinidad Finca Jerusalén – Honey

- Popis produktu
- Parametry
- Hodnocení 3
- Komentáře 0
- Honduras Geisha Premium Santa Barbara Trinidad Finca Jerusalén – HoneySkladem > 20 ks138 Kč120 Kč bez DPH
Chuťový profil: Výrazná, medová, čokoládová, karamelová, sladká, vlašské ořechy, sušené švestky
Země původu: Honduras
Nadmořská výška: 1450 m.n.n
Metoda zpracování: Polopraná (Semi-washed)
Název: Santa Barbara Specialty Coffee
Region: Trinidad, Santa Barbara
Pěstitel: José Fransico Cuéllar Fajardo
Farma: Finca Jeruslén
Kvalita: ARABICA GEISHA, HONDURAS COFFEE, PREMIUM, CROP 2016 – 2017, Podzimní káva
Certifikáty: FAIRE TRADE, SPP Simbole de Pequenos Productores, Con Manos de Mujer, La Associatin 4C
Acidita:
Hořkost:
Sladkost:
Proces Black Honey je naprostý unikát. Po odstranění slupky, která kryje zrno, se zrna ponechají obalené sladkou šťávou v klidu na betonových plochách, v hromádkách nebo v uzavřených plastových nádobách po dobu 24 až 72 hodin kvůli fermentaci. Proces fermentace probíhá bez přítomnosti vody. Délka kvašení závisí na barvě a intenzitě "medovosti", které chceme dosáhnout. Po procesu kvašení probíhá sušení na "afrických postelích." Tento proces trvá 16 až 20 dní. Zrna mají díky dlouhodobému kvašení tmavě nažloutlou, čistě zelenou až strakatou barvu. Ve výsledku máme v šálku karamelovou kávu s velmi výrazným tělem.
Na sáčku se můžete těšit na tuto krásnou etiketu, kterou pro Vás připravil náš pražič Filip:
Doporučená příprava:
Kávu namelte dle způsobu přípravy na požadovanou hrubost. Doporučujeme stálý poměr 60 g kávy na 1 l vody. Teplota vody by měla být cca 94 °C.
Balení kávy:
Naše káva je balena v sáčku z třívrstvé potravinářské fólie. Na kvalitě si zakládáme nejen u samotné kávy, ale také na její distribuci a skladování. Z tohoto důvodu jsou všechny naše sáčky (mimo sáčků na vzorky) vybaveny zipem a jednocestným aromaventilem, jenž uvolňuje plyny vzniklé brzy po pražení. Takto zabalená káva si uchová svou vysokou kvalitu, chuťové a aromatické vlastnosti minimálně po dobu 6 měsíců. Navíc je tak chráněna před světlem a nežádoucí vlhkostí.