Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.
JAK PRAŽÍME KÁVU
KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
SLEVA ZA VĚRNOST
Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti – za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně
Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .
4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny
- Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
- Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
- Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
- Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.
Co si pochvalují zákazníci
- Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
- Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
- 100% záruka původu kávy
- Vlastní espresso směsi
- Prodej od 100 gramů
- Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA
U nás v pražírně
- Úvod
- 100% Káva arabica
- Pražená káva - INDIA MONSOONED MALABAR AA, Aspinwal
Pražená káva - INDIA MONSOONED MALABAR AA, Aspinwal
- Nejoblíbenější

- Nejoblíbenější
- Popis produktu
- Parametry
- Hodnocení 6
- Komentáře 0
- Pražená káva - INDIA MONSOONED MALABAR AA, AspinwalSkladem 18 ks58 Kč50 Kč bez DPH
Nejlahodnější, nejchutnější a nejkvalitnější. Káva Monsooned Malabar AA patří k nejlepším kávám, jenž mají původ v této krásné a legendami opředené zemi. Vyjímečný proces zpracování, na jehož konci jsou neobvykle velká,a le přitom lehká žlutá zrna s kouřovou a zemitou chutí, jí dává punc originality.
Většina lidí má Indii spojenou s pěstováním čaje, ale Indie vyváží už více než 150 let i velmi kvalitní kávu a jednou z takových je i India Monsooned Malabar AA AspinWall. Zajimavé může být i to, že Indie je v současnosti pátým největším pěstitelem kávy na světě po Brazílii, Kolumbii, Mexiku a Etiopii. Výroba kávy a její export v Indii začal v roce 1840, kdy Britové začali pěstovat kávu v horách jižní Indie, kde je příhodné tropické klima, vysoká nadmořská výška, prosluněné svahy a dostatečné množství srážek.
Kávová zrna se sklízejí, usuší a pak vystavují větrům a monzunovým dešťům během období několika týdnů.
Výsledkem jsou výrazná žlutá zrna, kávové aroma s mírně zemitou chutí a výrazná chuť hořké čokolády.
Původ:
Země původu: Indie
Region: Karnataka
Odrůda: Kents
Nadmořská výška: 1.700 m n.m.
Zpracování: mokré
Chuťový profil - velice silná, kořeněná chuť s přívlastkem tabáku a čokolády
Balení kávy:
Naše káva je balena v sáčku z třívrstvé potravinářské fólie. Na kvalitě si zakládáme nejen u samotné kávy, ale také na její distribuci a skladování. Z tohoto důvodu jsou všechny naše sáčky (mimo sáčků na vzorky) vybaveny zipem a jednocestným aromaventilem, jenž uvolňuje plyny vzniklé brzy po pražení. Takto zabalená káva si uchová svou vysokou kvalitu, chuťové a aromatické vlastnosti minimálně po dobu 6ti měsíců. Navíc je tak chráněna před světlem a nežádoucí vlhkostí.
?
Postup přípravy:
. Kávu namelte dle způsobu přípravy na požadovanou hrubost.
. Dávka na 1 kávu představuje cca 7-9 gramů mleté kávy. Tedy 1 až 2 kávové lžičky.
. Kávu zalijte vodou, jejíž teplota by měla mít cca 94°C.