Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.
JAK PRAŽÍME KÁVU
KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
SLEVA NA KÁVU ZA VĚRNOST
Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti– za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně
Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .
4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny
- Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
- Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
- Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
- Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.
Co si pochvalují zákazníci
- Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
- Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
- 100% záruka původu kávy
- Vlastní espresso směsi
- Prodej od 100 gramů
- Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA
U NÁS V PRAŽÍRNĚ
- Úvod
- Kávovary
- Káva do kávovaru
- India Moonsoned Malabar AA, Aspinwal
India Moonsoned Malabar AA, Aspinwal
- Nejoblíbenější

- Popis produktu
- Parametry
- Hodnocení 33
- Komentáře 1
- India Moonsoned Malabar AA, AspinwalSkladem > 20 ks74 Kč64 Kč bez DPH
Chuťový profil: Zemitá, hořká čokoláda, kořenitá
Země původu: Indie
Provincie: Malabar
Region: Karnataka
Odrůda: Kents, S.795, Catimor
Zpracování: Monsooned
Nadmořská výška: 1 700 m n. m.
Acidita:
Hořkost:
Sladkost:
Nejlahodnější, nejchutnější a nejkvalitnější. Káva Monsooned Malabar AA patří k nejlepším kávám, které mají původ v této krásné a legendami opředené zemi. Výjimečný proces zpracování, na jehož konci jsou neobvykle velká, ale přitom lehká žlutá zrna s kouřovou a zemitou chutí, jí dává punc originality.
Většina lidí má Indii spojenou s pěstováním čaje, ale Indie vyváží už více než 150 let i velmi kvalitní kávu. Jednou z nich je i tato káva, India Monsooned Malabar AA AspinWall. Zajimavé může být i to, že Indie je v současnosti pátým největším pěstitelem kávy na světě po Brazílii, Kolumbii, Mexiku a Etiopii. Výroba kávy a její export v Indii začal v roce 1840, kdy Britové začali pěstovat kávu v horách jižní Indie, kde je příhodné tropické klima, vysoká nadmořská výška, prosluněné svahy a dostatečné množství srážek.
Kávová zrna se sklízejí, usuší a pak vystavují větrům a monzunovým dešťům během období několika týdnů. Výsledkem jsou výrazná žlutá zrna, kávové aroma s mírně zemitou chutí a výrazná chuť hořké čokolády.
Na sáčku se můžete těšit na tuto krásnou etiketu, kterou pro Vás připravil náš pražič Filip:
Doporučená příprava:
Kávu namelte dle způsobu přípravy na požadovanou hrubost. Doporučujeme stálý poměr 60 g kávy na 1 l vody. Teplota vody by měla být cca 94 °C.
Balení kávy:
Naše káva je balena v sáčku z třívrstvé potravinářské fólie. Na kvalitě si zakládáme nejen u samotné kávy, ale také na její distribuci a skladování. Z tohoto důvodu jsou všechny naše sáčky (mimo sáčků na vzorky) vybaveny zipem a jednocestným aromaventilem, jenž uvolňuje plyny vzniklé brzy po pražení. Takto zabalená káva si uchová svou vysokou kvalitu, chuťové a aromatické vlastnosti minimálně po dobu 6 měsíců. Navíc je tak chráněna před světlem a nežádoucí vlhkostí.