Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.
JAK PRAŽÍME KÁVU
KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
SLEVA NA KÁVU ZA VĚRNOST
Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti– za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně
Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .
4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny
- Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
- Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
- Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
- Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.
Co si pochvalují zákazníci
- Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
- Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
- 100% záruka původu kávy
- Vlastní espresso směsi
- Prodej od 100 gramů
- Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA
U NÁS V PRAŽÍRNĚ
- Úvod
- 100% Káva arabica
- Barma-Myanmar Shan State
Barma-Myanmar Shan State
- Akce
- Nejoblíbenější

- Nejoblíbenější
- Nejoblíbenější
- Popis produktu
- Parametry
- Hodnocení 18
- Komentáře 0
- Související zboží14
- Barma-Myanmar Shan Stateskladem78 Kč68 Kč bez DPH
Chuťový profil: Čokoláda, pralinky, melasa
Země původu: Myanmar
Provincie: Pyin Oo Lwin
Nadmořská výška: 1 150 m n. m.
Zpracování: Mokré (Washed)
Odrůda: Catimor
SCA skóre: 85 bodů
Acidita: 




Hořkost: 




Sladkost: 




Barma-Myanmar Shan State
Republika Myanmar je u nás známější pod názvem Barma, toto pojmenování je však již zastaralé. Myanmar se nachází v jihovýchodní Asii a sousedí s Indií, Laosem, Bangladéší a Čínou. Plantáž Green Land Coffee byla založena v roce 1999 farmářem U Sai Wan Maingem. Farma se nachází v oblasti Pyin Oo Lwin, poblíž známého horského městečka Maymyo. Kávoníky se tu pěstují v nadmořské výšce 1 150 m n. m. Green Land je jednou z největších plantáží v celém Myanmaru, rozkládající se na ploše 450 akrů, a stále roste – plantáž dnes čítá více než 580 000 kávovníků. Dobře se tu daří odrůdě Sl34, známé spíše pro Costa Ricu, dále pak odrůdám Yellow Bourbon, Caturra a Catuai.
Sklizená zrna se zde zpracovávají mokrou i suchou metodou. Tato konkrétní káva byla zpracována metodou mokrou a sušená na slunci.
Na sáčku se můžete těšit na tuto krásnou etiketu, kterou pro Vás připravil náš pražič Filip:
Doporučená příprava:
Kávu namelte dle způsobu přípravy na požadovanou hrubost. Doporučujeme stálý poměr 60 g kávy na 1 l vody. Teplota vody by měla být cca 90 °C.
Balení kávy:
Naše káva je balena v sáčku z třívrstvé potravinářské fólie. Na kvalitě si zakládáme nejen u samotné kávy, ale také na její distribuci a skladování. Z tohoto důvodu jsou všechny naše sáčky (mimo sáčků na vzorky) vybaveny zipem a jednocestným aromaventilem, jenž uvolňuje plyny vzniklé brzy po pražení. Takto zabalená káva si uchová svou vysokou kvalitu, chuťové a aromatické vlastnosti minimálně po dobu 6 měsíců. Navíc je tak chráněna před světlem a nežádoucí vlhkostí.