Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.
JAK PRAŽÍME KÁVU
KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
SLEVA NA KÁVU ZA VĚRNOST
Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti– za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně
Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .
4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny
- Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
- Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
- Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
- Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.
Co si pochvalují zákazníci
- Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
- Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
- 100% záruka původu kávy
- Vlastní espresso směsi
- Prodej od 100 gramů
- Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA
U NÁS V PRAŽÍRNĚ
Vietnam Gr.1 Robusta Wet Polished Scr.16

- Popis produktu
- Parametry
- Hodnocení 8
- Komentáře 0
- Vietnam Gr.1 Robusta Wet Polished Scr.16Skladem > 20 ks63 Kč55 Kč bez DPH
Chuťový profil: Velmi hořká káva s tóny čokolády a plným tělem
Země původu: Vietnam
Region: jižní část Vietnamu
Nadmořská výška: 500–700 m n. m.
Odrůda: Canephora
Zpracování: wet polished
Velikost zrna: 18
Acidita: 




Hořkost: 




Sladkost: 




Kofeinová bomba intenzivního aroma a výrazné chuti. Prvotřídní vietnamská robusta.
Vietnam si dlouhodobě udržuje čtvrtou příčku v exportu kávy na světě. Na tamních plantážích se kávovník uchytil díky Francouzům a dodnes se tradice pěstování kávy točí především kolem robusty. Specialitou vietnamců je ledová káva s mlékem, kterou považují za nepsaný národní nápoj. Káva je čerstvě pražená po malých dávkách horkým vzduchem velmi šetrným způsobem.
Na sáčku se můžete těšit na tuto krásnou etiketu, kterou pro Vás připravil náš pražič Filip:
Doporučená příprava:
Kávu namelte dle způsobu přípravy na požadovanou hrubost. Doporučujeme stálý poměr 60 g kávy na 1 l vody. Teplota vody by měla být cca 94 °C.
Balení kávy:
Naše káva je balena v sáčku z třívrstvé potravinářské fólie. Na kvalitě si zakládáme nejen u samotné kávy, ale také na její distribuci a skladování. Z tohoto důvodu jsou všechny naše sáčky (mimo sáčků na vzorky) vybaveny zipem a jednocestným aromaventilem, jenž uvolňuje plyny vzniklé brzy po pražení. Takto zabalená káva si uchová svou vysokou kvalitu, chuťové a aromatické vlastnosti minimálně po dobu 6 měsíců. Navíc je tak chráněna před světlem a nežádoucí vlhkostí.