Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.
JAK PRAŽÍME KÁVU
KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
SLEVA ZA VĚRNOST
Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti – za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně
Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .
4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny
- Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
- Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
- Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
- Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.
Co si pochvalují zákazníci
- Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
- Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
- 100% záruka původu kávy
- Vlastní espresso směsi
- Prodej od 100 gramů
- Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA
U nás v pražírně
- Úvod
- Edice FILTR
- Pražená káva - COSTA RICA SHB EP OLYMPIA - káva na filtr
Pražená káva - COSTA RICA SHB EP OLYMPIA - káva na filtr

- Popis produktu
- Parametry
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- Pražená káva - COSTA RICA SHB EP OLYMPIA - káva na filtrSkladem > 20 ks88 Kč77 Kč bez DPH
COSTA RICA SHB EP OLYMPIA
Tato odrůda kávy se pyšní jemnou, ale nenapodobitelnou chutí a zvláštní, velmi příjemnou vůní místních plantáží.
Káva je pěstována ve vyšších nadmořských výškách na vulkanickém podloží a toto dodává této kávě její specifikum.
Má hedvábnou velmi příjemnou jemnou plnou chuť se vzdáleným podtónem kyselosti a mírnou vůní oříšků.
O kávě a jejím původu:
Odrůda: Caturra a Catuai
Producenti: Převážně malí zemědělci
Původ: Západní údolí přírodní rezervace Reserva Forestal Pe?as Blancas (prům. teplota 21,5 st. C.)
Nadmořská výška: 1.400 - 1.700 m.n.m.
Půda: sopečná
Sklizeň: listopad až únor
Metoda zpracování: mokrá
Vlhkost: konstantní cca 81%
Stupeň pražení: střední světlé - káva ideálně na filtr
Balení kávy:
Naše káva je balena v sáčku z třívrstvé potravinářské fólie. Na kvalitě si zakládáme nejen u samotné kávy, ale také na její distribuci a skladování. Z tohoto důvodu jsou všechny naše sáčky (mimo sáčků na vzorky) vybaveny zipem a jednocestným aromaventilem, jenž uvolňuje plyny vzniklé brzy po pražení. Takto zabalená káva si uchová svou vysokou kvalitu, chuťové a aromatické vlastnosti minimálně po dobu 6ti měsíců. Navíc je tak chráněna před světlem a nežádoucí vlhkostí.
?
Postup přípravy:
. Kávu namelte dle způsobu přípravy na požadovanou hrubost.
. Dávka na 1 kávu představuje cca 7-9 gramů mleté kávy. Tedy 1 až 2 kávové lžičky.
. Kávu zalijte vodou, jejíž teplota by měla mít cca 94°C