Káva měsíce ledna - Dominican Republic Barahona AA
Potřebujete poradit?
7:30–21:00
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
V košíku zatím nic není. Pojďme ho naplnit ☕️
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
31.01.2023
Kávou měsíce února je Valentýnka
Limitovaná edice valentýnské kávy. Jednou v roce ...oprášíme naší pražící knihu ...a nalistujeme složení pro Valentýnskou kávu. Jak všichni víme, ač... číst celé
27.01.2023
Výtečná zdravá svačinka, to je RAWKA
Výtečná zdravá svačinka plná vitamínů a enzymů. Vyrobená jen ze sušeného ovoce a oříšků. Vše v BIO kvalitě a dle zásad RAW stravy.Bez lepku, přidaného... číst celé
25.01.2023
Rwanda Musasa Dukunde 250g
První lednová novinka pochází až z daleké Rwandy Chuťový profil: bergamot, limetka, maliny Země původu: RwandaNadm. výška: 1800 m n. m.Odrůda: Red B... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.

JAK PRAŽÍME KÁVU


KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
       

SLEVA NA KÁVU ZA VĚRNOST

Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti– za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně

Kávové koutky

Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .

4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny

  1. Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
  2. Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
  3. Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
  4. Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.

Co si pochvalují zákazníci

  • Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
  • Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
  • 100% záruka původu kávy
  • Vlastní espresso směsi
  • Prodej od 100 gramů
  • Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA

U NÁV V PRAŽÍRNĚ

  1. Úvod
  2. Káva podle země původu
  3. Káva z Hondurasu
  4. Honduras Geisha Premium Santa Barbara Trinidad Finca Jerusalén – Natural

Honduras Geisha Premium Santa Barbara Trinidad Finca Jerusalén – Natural

Krásná, tajemná, nedostupná

Chuťový profil: Hustě krémová, citrusová, karamelová, čokoládová, exotická, vůně silně aromatická se svěžím nádechem květin Marakuja, pekanový ořech,... celý popis
Dostupnost
Skladem > 20 ks
Kávu dodat jako
Množství kávy
138 Kč
120 Kč
bez DPH
ks
Kyselost:Vysoká
Hořkost:Nízká
Sladkost:Střední
Chuť:citrusová, karamelová, čokoládová
Aroma:sladké
Země původu:Honduras
Výrobce:Káva Kroměříž
Druh kávy:100% Arabika
Hlídat cenu / dostupnost
Popis produktu

Chuťový profil: Hustě krémová, citrusová, karamelová, čokoládová, exotická, vůně silně aromatická se svěžím nádechem květin Marakuja, pekanový ořech, vanilka

Země původu: Honduras
Nadmořská výška: 1450 m.n.n
Metoda zpracování: naturální
Název: Santa Barbara Specialty Coffee
Region: Trinidad, Santa Barbara Pěstitel: José Fransico Cuéllar Fajardo
Farma: Finca Jeruslén
Kvalita: ARABICA GEISHA, HONDURAS COFFEE, PREMIUM, CROP 2016 – 2017, Podzimní káva
Certifikáty: FAIRE TRADE, SPP Simbole de Pequenos Productores, Con Manos de Mujer, La                                 Associatin 4C

 

  Acidita:
Hořkost:
Sladkost:

 

"Natural" je jedním z nejcitlivějších a nejdražších postupů v procesu zpracování a péče o kávu. Sušení totiž trvá výjimečně dlouhou dobu. Perfektně čisté třešně se rozloží na „africké postele” k vysušení po dobu 25 až 35 dní v závislosti na povětrnostních podmínkách. V průběhu procesu se zrnka stále otáčí a monitorují. Pod kontrolou je hlavně snižování vlhkosti. Po vysušení se zrna zabalí do pytlů a uloží podle odrůdy a šarže. Skladování “v klidu” trvá v průměru 30 dní, poté už jsou kávové bobule připraveny k loupání zrna (mlácení) a přípravě na export. Výsledkem je zrno s odstíny více barev, které přechází ze světlé do tmavě žlutavé až oranžové díky koncentraci sladkých složek (medu). Navinulá sladkost kávy v procesu "Natural" vzniká fermentací kávových třešní, bez naprosté přítomnosti vody, což je velmi důležité pro životní prostředí. 

Geisha nechutná jako žádná jiná káva.

Na sáčku se můžete těšit na tuto krásnou etiketu, kterou pro Vás připravil náš pražič Filip:

Honduras Geisha Natural

Doporučená příprava:

Kávu namelte dle způsobu přípravy na požadovanou hrubost. Doporučujeme stálý poměr 60 g kávy na 1 l vody. Teplota vody by měla být cca 94 °C.

 

Balení kávy:

Naše káva je balena v sáčku z třívrstvé potravinářské fólie. Na kvalitě si zakládáme nejen u samotné kávy, ale také na její distribuci a skladování. Z tohoto důvodu jsou všechny naše sáčky (mimo sáčků na vzorky) vybaveny zipem a jednocestným aromaventilem, jenž uvolňuje plyny vzniklé brzy po pražení. Takto zabalená káva si uchová svou vysokou kvalitu, chuťové a aromatické vlastnosti minimálně po dobu 6 měsíců. Navíc je tak chráněna před světlem a nežádoucí vlhkostí.

Jak balíme kávu

Parametry
KyselostVysoká
HořkostNízká
SladkostStřední
Chuťcitrusová, karamelová, čokoládová
Aromasladké
Země původuHonduras
Druh kávy100% Arabika
INFORMACE PRO KÁVOMILY

Doprava a platba

Otevírací doba poboček

Obchodní podmínky

Rychlé info? Pomoc? Volejte 603 365 958

Pražíme denně, tedy v pondělí - pátek

Aktuálně: 42 káv - 37 arabik, 3 směsi, 2 robusty

KONTAKT
Váš pražič - Josef Hora
Váš pražič - Josef Hora
7:30–21:00
2013–2022 © Káva-Kroměříž.cz - Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz