Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.
JAK PRAŽÍME KÁVU
KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
SLEVA NA KÁVU ZA VĚRNOST
Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti – za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně
Kávovary NIVONA poradenství - servis - prodej
Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA .
4 důvody, proč zvolit kávu z Kroměřížské pražírny
- Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá.
- Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku.
- Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici.
- Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem.
Co si pochvalují zákazníci
- Dopravu zdarma nad 1000 Kč.
- Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
- 100% záruka původu kávy
- Vlastní espresso směsi
- Prodej od 100 gramů
- Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA
U nás v pražírně
- Úvod
- Káva bez kofeinu
- Brasil Santos Decaf Swiss watter - bezkofeinová káva
Brasil Santos Decaf Swiss watter - bezkofeinová káva

- Popis produktu
- Parametry
- Hodnocení 2
- Komentáře 0
- Brasil Santos Decaf Swiss watter - bezkofeinová kávaSkladem > 20 ks76 Kč66 Kč bez DPH
Brasil Santos Decaf - bezkofeinovaná káva
Chuťový profil: povidla, ořechy, kakao
Země původu: Brazílie
Provincie: Sao Paulo
Nadmořská výška: 900 m.n.m.
Zpracování: Mokré (Washed)
Odrůda: Mundo Novo, Catuai
Charakteristika: Plné tělo, nižší acidita.
Chuťové pohárky zahřejí čokoládové a oříškové tóny s jemnými tóny ovoce. Jemná chuťa aroma bez hořkosti.
Tento druh kávy je skutečně klasikou, kterou rozhodně nikdo nic nepokazí. Ideální pro každodenní prožitek z lahodné kávy.
Káva s označením „Diamond“ patří mezi ty nejlepší kávy ze základní řady belgického importéra 32cup. Tato káva má svůj původ u kooperativy Cooxupé, která patří k těm nejlepším brazilským skupinám, jenž se zabývají pěstováním kávy.
Dekofeinizace
Proces, při kterém se z kávových zrn ještě v neupraženém stavu odstraní téměř veškerý kofein. Dle evropských zákonů nesmí zrnková káva bez kofeinu obsahovat více než 0,1% kofeinu. Odstranění kofeinu z kávy má následující kroky:
Metoda A - námi dodávaná káva
Kávová zrna se proplachují vodou tak dlouho až se z nich kofein úplně "vypere". Tato metoda je nákladná na množství spotřebované vody a má za následek i to že káva ztratí většinu své "dobré chuti". Je to však metoda čistě "přírodní" a šetrná.
Metoda B
Nabobtnání zrn pomocí horké vody a páry > extrakce kofeinu z kávových zrn pomocí rozpouštědla > odstranění rozpouštědla ze zrn > vysušení kávových zrn > analýza zbytkového kofeinu a rozpouštědel v kávových zrnech.
Proces dekofeinizace kávy provádí jen několik schválených pracovišť v Evropě, naše káva je zpracována ve společnosti Demus S.p.A. v Itálii, kde se tímto procesem zabývají již od roku 1962. Kofein získaný z kávy je dále zpracováván ve farmaceutickém průmyslu.
Balení kávy:
Naše káva je balena v sáčku z třívrstvé potravinářské fólie. Na kvalitě si zakládáme nejen u samotné kávy, ale také na její distribuci a skladování. Z tohoto důvodu jsou všechny naše sáčky (mimo sáčků na vzorky) vybaveny zipem a jednocestným aromaventilem, jenž uvolňuje plyny vzniklé brzy po pražení. Takto zabalená káva si uchová svou vysokou kvalitu, chuťové a aromatické vlastnosti minimálně po dobu 6 měsíců. Navíc je tak chráněna před světlem a nežádoucí vlhkostí.
Postup přípravy:
. Kávu namelte dle způsobu přípravy na požadovanou hrubost.
. Dávka na 1 kávu představuje cca 7-9 gramů mleté kávy. Tedy 1 až 2 kávové lžičky.
. Kávu zalijte vodou, jejíž teplota by měla mít cca 94°C.