Káva na cestách

 

Kávovary NIVONA
Prodej, servis, poradenství

 

Důvody, proč zvolit kávu z naší pražírny



Pražíme každý týden a tak je naše káva je vždy čerstvá

 

Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku

 

Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici

 

Kávu balíme do sáčku s jednocestným ventilem

 

Při objednávce nad 1000,- poštovné zdarma

 

Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu

 

100% záruka původu kávy

 

Vlastní espresso směsi

 

Prodej od 50-ti gramů

 

Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA

 

Otevírací doba obchůdku
Šafaříkova ulice
Po - Pá
7:30 - 17:30

 

 

Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti – za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně

 

Doporučujeme:


Naší kávu můžete ochutnat v kavárně Melody café na Hanáckém náměstí

 

 

Náš obchůdek v Šafaříkově ulici v Kroměříži

 

Kávové předplatné - ... z pražírny rovnou k vám ...

 

 

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

NOVINKY

arr3Když se řekne ... NIVONAAromatická, stimulující, čistá radost ze života. Káva je nejoblíbenějším životabudičem na světě a... arr3Olej pro pražičky TOPER - Mobil SHC Polyrex 462 - 390 g     Vážení kolegové pražiči. V rámci údržby našeho pražícího stroje TOPER jsme narazili na... arr3Vánoční dárkové balíčky pro firmy   Vánoční dárkové balíčky pro firmy   Dopřejte svým klientům, partnerům a kolegům potěšení z té... arr3Beseda o Férové kávě od NaZemi   Ve středu 21. října proběhlo v prostorách kroměřížské kavárny La Fresca setkání se zástupci... arr3Vychutnejte si naši kávu v MelodyCaféVážení přátelé dobré kávy,   mimo pozvání do nově otevřených prostor naší pražírny si vás... arr3Otevření nové provozovnyDnes jsme otevřeli naší druhou prodejnu. Naleznete jí v těsné blízkosti té první na Šafaříkově... arr3Pořízení nového pražícího strojeS radostí oznamujeme, že jsme do pražírny pořídili nový pražící stroj TOPER.   Jedná se o... arr3Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMADoprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA Vážení milovníci kávy,   naše pražírna sídlí ve...

KONTAKTY

Pražírna výběrové kávy Kroměříž
provozovna: Šafaříkova ulice, Kroměříž, 767 01
Spojovací 394/1, Kroměříž, 767 01
tel: + 420 603 365 958
napište nám

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů