Káva na cestách

 

Kávovary NIVONA
Prodej, servis, poradenství

 

Důvody, proč zvolit kávu z naší pražírny



Pražíme každý týden a tak je naše káva je vždy čerstvá

 

Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku

 

Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici

 

Kávu balíme do sáčku s jednocestným ventilem

 

Při objednávce nad 1000,- poštovné zdarma

 

Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu

 

100% záruka původu kávy

 

Vlastní espresso směsi

 

Prodej od 50-ti gramů

 

Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA

 

Otevírací doba obchůdku
Šafaříkova ulice
Po - Pá
7:30 - 17:30

 

 

Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti – za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně

 

Doporučujeme:


Naší kávu můžete ochutnat v kavárně Melody café na Hanáckém náměstí

 

 

Náš obchůdek v Šafaříkově ulici v Kroměříži

 

Kávové předplatné - ... z pražírny rovnou k vám ...

 

 

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

 

Pravidla KŠL

NOVINKY

arr3Když se řekne ... NIVONAAromatická, stimulující, čistá radost ze života. Káva je nejoblíbenějším životabudičem na světě a... arr3Olej pro pražičky TOPER - Mobil SHC Polyrex 462 - 390 g     Vážení kolegové pražiči. V rámci údržby našeho pražícího stroje TOPER jsme narazili na... arr3Vánoční dárkové balíčky pro firmy   Vánoční dárkové balíčky pro firmy   Dopřejte svým klientům, partnerům a kolegům potěšení z té... arr3Beseda o Férové kávě od NaZemi   Ve středu 21. října proběhlo v prostorách kroměřížské kavárny La Fresca setkání se zástupci... arr3Vychutnejte si naši kávu v MelodyCaféVážení přátelé dobré kávy,   mimo pozvání do nově otevřených prostor naší pražírny si vás... arr3Otevření nové provozovnyDnes jsme otevřeli naší druhou prodejnu. Naleznete jí v těsné blízkosti té první na Šafaříkově... arr3Pořízení nového pražícího strojeS radostí oznamujeme, že jsme do pražírny pořídili nový pražící stroj TOPER.   Jedná se o... arr3Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMADoprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA Vážení milovníci kávy,   naše pražírna sídlí ve...

KONTAKTY

Pražírna výběrové kávy Kroměříž
provozovna: Šafaříkova ulice, Kroměříž, 767 01
Spojovací 394/1, Kroměříž, 767 01
tel: + 420 603 365 958
napište nám

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Josef Hora
    Spojovací 394/1
    767 01, Kroměříž - Vážany

    IČ: 68769377
    DIČ: CZ7908065572

    tel.: +420 603 365 958
    e-mail: obchod@kava-kromeriz.cz


    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů