Káva na cestách

 

Kávovary NIVONA
Prodej, servis, poradenství

 

Důvody, proč zvolit kávu z naší pražírny



Pražíme každý týden a tak je naše káva je vždy čerstvá

 

Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku

 

Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici

 

Kávu balíme do sáčku s jednocestným ventilem

 

Při objednávce nad 1000,- poštovné zdarma

 

Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu

 

100% záruka původu kávy

 

Vlastní espresso směsi

 

Prodej od 50-ti gramů

 

Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA

 

Otevírací doba obchůdku
Šafaříkova ulice
Po - Pá
7:30 - 17:30

 

 

Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti – za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně

 

Doporučujeme:


Naší kávu můžete ochutnat v kavárně Melody café na Hanáckém náměstí

 

 

Náš obchůdek v Šafaříkově ulici v Kroměříži

 

Kávové předplatné - ... z pražírny rovnou k vám ...

 

 

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

NOVINKY

arr3Když se řekne ... NIVONAAromatická, stimulující, čistá radost ze života. Káva je nejoblíbenějším životabudičem na světě a... arr3Olej pro pražičky TOPER - Mobil SHC Polyrex 462 - 390 g     Vážení kolegové pražiči. V rámci údržby našeho pražícího stroje TOPER jsme narazili na... arr3Vánoční dárkové balíčky pro firmy   Vánoční dárkové balíčky pro firmy   Dopřejte svým klientům, partnerům a kolegům potěšení z té... arr3Beseda o Férové kávě od NaZemi   Ve středu 21. října proběhlo v prostorách kroměřížské kavárny La Fresca setkání se zástupci... arr3Vychutnejte si naši kávu v MelodyCaféVážení přátelé dobré kávy,   mimo pozvání do nově otevřených prostor naší pražírny si vás... arr3Otevření nové provozovnyDnes jsme otevřeli naší druhou prodejnu. Naleznete jí v těsné blízkosti té první na Šafaříkově... arr3Pořízení nového pražícího strojeS radostí oznamujeme, že jsme do pražírny pořídili nový pražící stroj TOPER.   Jedná se o... arr3Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMADoprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA Vážení milovníci kávy,   naše pražírna sídlí ve... arr3VideoS kávou je každý den lepší, dokonce i pondělí   S kávou je každý den lepší, dokonce i pondělí from...

KONTAKTY

Pražírna výběrové kávy Kroměříž
provozovna: Šafaříkova ulice, Kroměříž, 767 01
Spojovací 394/1, Kroměříž, 767 01
tel: + 420 603 365 958
napište nám

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 12 999 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Josef Hora
    Spojovací 394/1
    767 01, Kroměříž - Vážany

    IČ: 68769377
    DIČ: CZ7908065572

    tel.: +420 603 365 958
    e-mail: obchod@kava-kromeriz.cz


    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů