Káva na cestách

 

Kávovary NIVONA
Prodej, servis, poradenství

 

Důvody, proč zvolit kávu z naší pražírny



Pražíme každý týden a tak je naše káva je vždy čerstvá

 

Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku

 

Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici

 

Kávu balíme do sáčku s jednocestným ventilem

 

Při objednávce nad 1000,- poštovné zdarma

 

Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu

 

100% záruka původu kávy

 

Vlastní espresso směsi

 

Prodej od 50-ti gramů

 

Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA

 

Otevírací doba obchůdku
Šafaříkova ulice
Po - Pá
7:30 - 17:30

 

 

Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti – za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně

 

Doporučujeme:


Naší kávu můžete ochutnat v kavárně Melody café na Hanáckém náměstí

 

 

Náš obchůdek v Šafaříkově ulici v Kroměříži

 

Kávové předplatné - ... z pražírny rovnou k vám ...

 

 

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“


Úvod » 100% Arabica » KONGO Kivu 4 Lake Domaine Katale fully washed


        

KONGO Kivu 4 Lake Domaine Katale fully washed

Office coffee

skladem

 

Kávu dodat jako:
Hmotnost:

do košíku:
  ks  

Přestože klimatické a zeměpisné podmínky činí východní region Demokratické republiky Kongo ideálním pro pěstování velmi kvalitní kávy, desítky let trvající násilné konflikty a občanská válka donutily mnohé farmáře opustit své domovy a uprchnout do bezpečí.Farmáři, kteří nemohli odejít, zůstali vinou zničené infrastruktury a nefunkčního trhu s kávou odkázáni na příjmy z pašování sklizené kávy. V roce 2003 se malá skupina farmářů nechala inspirovat příkladem rwandských pěstitelských družstev a založila SOPACDI, které v současnosti sdružuje asi 5 600 drobných farmářů z různých etnických skupin.

Rodinné farmy jsou velmi malé, průměrná rozloha je do 2 hektarů. Přibližně 20 procent členů družstva tvoří ženy, často vdovy po farmářích utopených při pašování kávy přes jezero Kivu. Káva je zde pěstována v nadmořské výšce od 1500 do 2000 m n.m a je zpracována promytou metodou kombinovanou se sušením na slunci. Jedná se výhradně o odrůdy arabiky bourbon a její odnože. Hlavní sklizeň probíhá od března do června.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.